• Verzending Pakketpost Belgie & Duitsland € 8,95
  • Voor 15.00 besteld de zelfde dag verzonden.
  • Verzenden Nederland 5,75
  • Gratis verzending vanaf €100,- Belgie & Duitsland & Nederland €75-
  • Bij elke bestelling gratis amberblokje cadeau.

Chinese Plukmand Rijstmand

 

Oud chinesen plukmanden rijstmanden. Een oude Chinese plukmand, ook wel een rijstmand genoemd, is een traditioneel gereedschap dat in China al eeuwenlang wordt gebruikt voor het oogsten en opbergen van rijst. Rijstmanden zijn meestal gemaakt van rotan, bamboe of, in sommige gevallen, van staal. De manden hebben meestal een platte bodem en kleine plukringen, waardoor het mogelijk is om met één hand te plukken. De manden zijn ontworpen om licht en stevig te zijn, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden gedragen en transporteerbaar zijn. 

 

 

Rijstmanden kunnen worden gebruikt als een mooie bloempot, als een stijlvolle opberger van kleine items, of als een decoratief voorwerp om een kamer mee aan te vullen. Ze kunnen worden gebruikt om een rustieke of landelijke look te creëren, of als een mooie aanvulling op een modern interieur. Chinesen plukmanden zijn een populaire manier om een kamer te versieren en een unieke sfeer te creëren.

 

Bij Naatje Living

 

 

Rijstmanden worden meestal gebruikt om rijst mee te vervoeren, maar ze kunnen ook worden gebruikt als manden voor het oogsten van groenten of andere kleine gewassen. Chinesen plukmand decoratie Chinesen plukmanden zijn ook een populaire decoratieve accessoire in veel westerse huizen. Ze kunnen worden gebruikt als een manier om sieraden of andere kleine items op te slaan, of als een decoratief voorwerp om een kamer mee op te vrolijken.