• Verzending Pakketpost Belgie & Duitsland € 8,95
  • Voor 15.00 besteld de zelfde dag verzonden.
  • Verzenden Nederland 5,75
  • Gratis verzending vanaf €100,- Belgie & Duitsland & Nederland €75-
  • Bij elke bestelling gratis amberblokje cadeau.

Oude Houten Schalen

 

Landelijke oude houten schalen zijn een stijlvolle en eigentijdse manier om je huis te decoreren. Deze schalen zijn gemaakt van oud hout, wat een unieke en rustieke look geeft aan je interieur. De schalen kunnen in verschillende kleuren en maten worden gevonden, waardoor je verschillende manieren kunt bedenken om ze te gebruiken. De oude houten schalen kunnen als decoratie worden gebruikt, of als opbergoplossing. 

Je kunt ze gebruiken om kleine items zoals bloemen, kaarsen of boeken te plaatsen. Je kunt ook verschillende schalen bij elkaar plaatsen om een unieke en boeiende wanddecoratie te creëren. Om de landelijke look van de houten schalen te benadrukken, kun je ze combineren met andere rustieke elementen zoals manden, lantaarns of kisten. Je kunt de schalen ook gebruiken als een centraal element in je kamer door er shabby linnen sierdoeken of vazen op te plaatsen.

 

 

De landelijke oude houten schalen zijn een geweldige manier om je interieur te verfraaien. Je kunt de schalen eindeloos combineren met andere stijlen, kleuren en accessoires om een unieke look te creëren. Of je nu op zoek bent naar een rustieke, landelijke of industriële look, de oude houten schalen zullen je interieur zeker opfleuren.

 

Bij Naatje Living