• Verzending Pakketpost Belgie & Duitsland € 8,95
  • Voor 15.00 besteld de zelfde dag verzonden.
  • Verzenden Nederland 5,75
  • Gratis verzending vanaf €100,- Belgie & Duitsland & Nederland €75-
  • Bij elke bestelling gratis amberblokje cadeau.
Webshop Trustmark and customer reviews

Potten Kruiken & Manden

De landelijke robuuste potten, kruiken manden die je bij ons online kunt bestellen, zijn authentieke oude stukken met mooie details en kleurstellingen. Deze potten , kruiken en manden werden vroeger in India, China en Nepal gebruikt. Ze hebben dus al veel moeten doorstaan en hebben hierdoor een mooie doorleefde uitstraling gekregen. Aangezien de landelijke robuuste potten, kruiken en manden die je bij ons online kunt bestellen oude stukken zijn, kunnen er scheurtjes en oneffenheden in zitten. Deze geven sfeer aan het product en maken ieder exemplaar uniek! Het zijn stuk voor stuk prachtige sobere items die zorgen voor een robuuste en stoere uitstraling. Wist je dat je bij ons ook andere landelijke producten kunt vinden voor je interieur.

 

Chinese Plukmand Rijstmand

 

Oud chinesen plukmanden rijstmanden. Een oude Chinese plukmand, ook wel een rijstmand genoemd, is een traditioneel gereedschap dat in China al eeuwenlang wordt gebruikt voor het oogsten en opbergen van rijst. Rijstmanden zijn meestal gemaakt van rotan, bamboe of, in sommige gevallen, van staal. De manden hebben meestal een platte bodem en kleine plukringen, waardoor het mogelijk is om met één hand te plukken. De manden zijn ontworpen om licht en stevig te zijn, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden gedragen en transporteerbaar zijn. 

 

 

Rijstmanden kunnen worden gebruikt als een mooie bloempot, als een stijlvolle opberger van kleine items, of als een decoratief voorwerp om een kamer mee aan te vullen. Ze kunnen worden gebruikt om een rustieke of landelijke look te creëren, of als een mooie aanvulling op een modern interieur. Chinesen plukmanden zijn een populaire manier om een kamer te versieren en een unieke sfeer te creëren.

Rijstmanden worden meestal gebruikt om rijst mee te vervoeren, maar ze kunnen ook worden gebruikt als manden voor het oogsten van groenten of andere kleine gewassen. Chinesen plukmand decoratie Chinesen plukmanden zijn ook een populaire decoratieve accessoire in veel westerse huizen. Ze kunnen worden gebruikt als een manier om sieraden of andere kleine items op te slaan, of als een decoratief voorwerp om een kamer mee op te vrolijken.

Houten Nepalese Potten & Kruiken

 

Houten Nepalese potten en kruiken zijn een typisch en prachtig kenmerk van de cultuur van Nepal. Ze worden gebruikt voor allerlei verschillende doeleinden, zoals het bewaren van voedsel, het transporteren van vloeistoffen of het verwerken van landbouwproducten. De traditionele houten Nepalese potten en kruiken zijn gemaakt van takken en stammen van bomen, waardoor ze sterk en duurzaam zijn. 

De houten Nepalese potten en kruiken hebben een eeuwenoude geschiedenis. Ze zijn al vele eeuwen gebruikt door Nepal, waarvan de eerste volgens historici dateert uit de vierde eeuw v.C. De houten Nepalese potten en kruiken zijn meestal vierkant of rond, met een korte smalle opening bovenaan en een brede bodem. Je hebt ze met of zonder deksel. Ze hebben vaak verschillende kleuren, die variëren van lichtbruin tot donkerbruin, afhankelijk van de soort hout waarvan ze zijn gemaakt. De houten Nepalese potten en kruiken. zijn een zeer duurzaam product. Ze zijn gemaakt om te weerstaan tegen de elementen, waardoor ze een lange levensduur hebben. Bovendien hebben ze weinig onderhoud nodig en kunnen ze worden gebruikt voor verschillende doeleinden.

 

 

Nepalese houten potten en kruiken zijn een geweldige manier om je huis te versieren. Ze kunnen worden gebruikt om bloemenkransen, boeken of andere decoratieve items te maken. Ze kunnen ook worden gebruikt om voedsel te bewaren of als een originele manier om kleine items op te bergen. Als je op zoek bent naar een uniek en stijlvol stuk decoratie voor je huis, overweeg dan eens een Nepalese houten pot. Ze zijn sterk, duurzaam, en kunnen een geweldige toevoeging zijn aan elke kamer. Bovendien zijn er veel verschillende stijlen en maten verkrijgbaar, waardoor je zeker iets kunt vinden dat bij je huis en stijl past.